Turşular

Sebze ve meyvelerin salamura içinde fermente edilmesi, ısıl işlemlerle de dayanıklılığının artırılması ile üretilen turşular, Türk mutfak kültürünün ayrılmaz bir parçası olmaya devam etmektedir.

  • Karışık Turşu 670 g

    Net Ağırlık: 670 g  (720 cc)

    Koli içi adet:  12

    Ürün Barkod: 8690508642219

    Koli Barkod: 8690508642158

  • Kornişon Turşu 670 g

    Net Ağırlık: 670 g  (720 cc)

    Koli içi adet:  12

    Ürün Barkod: 8690508635211

    Koli Barkod: 08690508635150

  • Biberiye Turşu 325 g

    Net Ağırlık: 325 g  (370 cc)

    Koli içi adet:  12

    Ürün Barkod: 8690508666116

    Koli Barkod: 08690508666222

  • Yakan Biber 325 g

    Net Ağırlık: 325 g  (370 cc)

    Koli içi adet:  12

    Ürün Barkod: 8690508006578

    Koli Barkod: 0869050800730

  • Jalapeno Turşusu 335 g

    Net Ağırlık: 335 g  (370 cc)

    Koli içi adet:  12

    Ürün Barkod: 8690508001825

    Koli Barkod: 08690508001832