Garnitürlü Enginar Kalbi

Garnitürlü Enginar Kalbi

Malzemeler

  • 1 kavanoz Tukaş Garnitür
  • 2 kavanoz Tukaş Enginar Kalbi
  • 7 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet soğan
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı şeker
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay bardağı sıcak su
  • Yarım limon suyu

Yapılışı:

İlk olarak zeytinyağını ve yemeklik doğradığımız soğanı, uygun büyüklükte bir tencereye alalım. Birkaç dakika kavurduğumuz soğanlar hafifçe pembeleştikten sonra, üzerine garnitürü ilave edelim ve bir iki dakika daha pişirelim. Ardından; konserve enginar kalbini, tuz, şeker ve karabiberi de ekleyelim ve tüm malzemeleri karıştıralım. Son olarak, sıcak su ve limon suyu ilavesini yaparak, tencerenin kapağını kapatalım ve sebzeler yumuşayana kadar yemeğimizi pişmeye bırakalım. Yaklaşık 10 dakikada pişecektir.

Afiyet olsun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için gizlilik politikamızı inceleyebilirsiniz. Kapat X