Hardal Soslu Enginar Kalbi Salatası

Hardal Soslu Enginar Kalbi Salatası

Malzemeler:

  • 1 Kavanoz Tukaş Gurme Enginar Kalbi
  • 1 Yemek kaşığı Tukaş Hardal
  • 1/2 Kavanoz Tukaş Garnitür
  • 1/2 Kavanoz Tukaş Kornişon Turşu 
  • 1 Adet Avokado
  • 1 Adet limonun suyu
  • 1/2 çay bardağı Zeytinyağı 
  • 1 Tutam dereotu
  • Tuz

Yapılışı:

Avokadomuzu ve kornişon turşularımızı küçük küpler şeklinde doğruyoruz ve garnitürümüz ile karıştırıyoruz. Daha sonra enginar kalplerini ekliyoruz. Başka bir kapta zeytinyağı, hardal, limon suyu, kıyılmış dereotu ve tuzu karıştırarak güzel bir sos elde ediyoruz. Tüm malzemeleri iyice karıştırıp servis ediyoruz. 

Afiyet olsun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için gizlilik politikamızı inceleyebilirsiniz. Kapat X