Soslu Sebzeli Krep

Soslu Sebzeli Krep

Malzemeler:

Hamuru İçin:

1 su bardağı un

Yarım su bardağı süt

Yarım su bardağı su

1 tutam tuz

1 adet yumurta

 

Yağlamak İçin:

1-2 yemek kaşığı zeytinyağı

İç Malzemesi İçin:

Birer tatlı kaşığı Tukaş Hardal veya

Tukaş Barbekü Sos

1 küçük kase rendelenmiş mor lahana

1 küçük kase rendelenmiş havuç

10-12 yaprak Akdeniz yeşilliği veya marul

Patates kızartması

 

Hazırlanışı:

Krep için; hamur malzemesini bir kapta çırpın. Orta veya büyük boy bir tavayı 1-2 tatlı kaşığı zeytinyağı ile yağlayın. Tava ısınınca 1 çay bardağı kadar hamurundan dökün. Üzeri göz göz olunca diğer tarafını çevirin ve aynı şekilde kızartın. Pişen krebi kağıt iki havlu üzerine alın. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın.

İç malzemesi için; önce Tukaş Hardal ve Tukaş Barbekü Sos sürün. Üzerine sebzeli iç malzemeyi ve patates kızartması serpin. Rulo şeklinde sardıktan sonra servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için gizlilik politikamızı inceleyebilirsiniz. Kapat X